Veelgestelde vragen

1. Wat is Studentbouw B.V. en wat bieden jullie?

Studentbouw B.V. is een bedrijf dat de kloof tussen de bouwsector en studenten overbrugt. We bieden betrouwbare en gemotiveerde studenten aan voor bouwprojecten. Hiermee helpen we aannemers kosten te besparen en studenten waardevolle praktijkervaring op te doen.

2. Hoe kan ik me als student bij Studentbouw aanmelden?

Aanmelden als student is eenvoudig. Neem contact met ons op via het aanmeldingsformulier op onze website onder het kopje “contact”, en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

3. Hoe verlopen de betalingen voor studenten?

De studenten geven hun uren door en wij factureren de voor hun gewerkte uren, en we zorgen voor een tijdige betaling. Het tarief varieert op basis van ervaring en groei van de student. 

4. Welke veiligheidstraining bieden jullie aan studenten?

Wij zorgen voor de nodige veiligheidstraining, inclusief het VCA-certificaat, voor studenten die minstens 10 uur voor Studentbouw komen werken.

5. Kan ik als aannemer of projectontwikkelaar met Studentbouw samenwerken?

Absoluut! We staan open voor samenwerkingen met aannemers en projectontwikkelaars. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hoe we uw projecten kunnen ondersteunen.

6. Hoe kan ik contact opnemen met Studentbouw B.V.?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via e-mail of telefonisch. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.