Waarom Werken bij Studentbouw?

Bij Studentbouw begrijpen we dat flexibiliteit en veelzijdigheid belangrijk zijn voor studenten. Daarom bieden we jou de kans om de volgende voordelen te ervaren:

Flexibele Planning:

Beslis zelf waar en wanneer je werkt. Kies uit talloze shifts die passen bij jouw schema en verplichtingen.

leuk inkomen:

Werk op verschillende locaties en ontdek de bouwsector van binnenuit. Je zult waardevolle ervaring opdoen die handig kan zijn voor je eigen verbouwingsprojecten in de toekomst.

Leer en Groei:

Studentbouw B.V. biedt een leeromgeving waar je essentiële vaardigheden kunt ontwikkelen. Dit is een kans om waardevolle ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in de bouwsector.

Beweeg en Blijf Actief:

In tegenstelling tot een kantoorbaan, houdt het werk bij Studentbouw je in beweging. Het is een geweldige manier om actief te blijven en je fysieke conditie op peil te houden.

Hoe werkt 

 Het studentenleven kan vol sociale activiteiten zitten, maar het is ook belangrijk om je financiën op orde te hebben. Bij Studentbouw B.V. begrijpen we dat en bieden we je de mogelijkheid om op een flexibele en gemakkelijke manier geld te verdienen in de bouwsector.

1.

Contact Opnemen:

Het begint allemaal met een simpele stap: neem contact met ons op! Heb je interesse in flexibel werken in de bouwsector en wil je wat extra geld verdienen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website of stuur ons een e-mail. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over de mogelijkheden bij Studentbouw.

2.

Registreren Als Flexwerker:

Als je besluit om met ons samen te werken, helpen we je bij het registreren als flexwerker. Dit omvat het invullen van de benodigde formulieren en het aanvragen van een btw-nummer via het OSO-formulier (Opgaaf Startende Onderneming) van de Belastingdienst. We begeleiden je door dit proces, zodat je snel aan de slag kunt.

3.

Btw-Gegevens en Beschikbaarheid Opgeven

We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Nadat je je hebt geregistreerd, vragen we je om je gegevens op te sturen en beschikbaarheid op te geven. We willen weten wanneer en waar je kunt werken, zodat we shifts kunnen aanbieden die passen bij jouw schema. Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen wanneer je werkt.

4.

Aan De Slag en Geld Verdienen

Zodra alles is geregeld, kun je aan de slag gaan en beginnen met geld verdienen! Kies shifts die bij je passen, werk op verschillende locaties, leer nieuwe vaardigheden en verdien een goed loon. We zorgen ervoor dat je snel wordt uitbetaald, zodat je geen financiële zorgen hebt.