Over ons

Bij Studentbouw willen we de kloof dichten tussen de bouwsector en studenten. Onze oorsprong ligt in het verhaal van onze medeoprichter, Chris. Hij stond voor een groot project waarbij hij voortdurend extra handen nodig had. Helaas kon hij niet altijd genoeg mensen vinden binnen zijn eigen netwerk. Op dat moment ontmoette hij Ties, een student en de zoon van een tevreden klant, tevens een vriend van Chris. Ties begon eerst zelf te helpen, maar al snel ontstond het idee om andere studenten in te zetten. Hun enthousiasme voor het werk groeide snel en zo ontstond het idee om hier een echt bedrijf van te maken. De combinatie van de ervaring in de bouwsector van Chris en de innovatieve ondernemende mindset van Ties, bleek een ideale combinatie. 

Onze missie is eenvoudig: we bieden studenten praktische kansen om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen, terwijl we aannemers en projectontwikkelaars helpen om kosten te besparen en effici├źnter te werken.

Bij Studentbouw B.V. hechten we veel waarde aan partnerschap, kwaliteit en groei. Samen willen we de bouwsector versterken en studenten ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.